Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.
Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.

Benimar Sport 340 UP Alkovna Full/Plná vybava, Klima Mark.

id: 31294053
Autokaravan
59 800 €

Základné údaje

PalivoDieselPalivo
Rok výroby2023Rok výroby
PrevodovkaManuálnaPrevodovka
Objem motora2 000 cm3Objem motora
Výkon114kW (155 PS)Výkon
Kilometre9 990 kmKilometre
Vypočítajte si vaše splátky
Autoporadca kalkulačka
Výška akontácie
11960
Dĺžka financovania
4 roky
Cena vozidla
59 800 €
Výška úveru
47 840 €
Mesačná splátka
od 1070,58
Mám záujem

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov.

Carvertical check
Online overenie
História vozidla
Skontroluj nájazd km, poškodenia a pôvod vozidla

Stav vozidla

  • 1.majiteľ
  • ,
  • Úplná servisná história
  • ,
  • Vozidlo je v záruke
  • ,
  • Predvádzacie

Výbava:

Ostatné:

  • Maximálna hmotnosť do 3,5 t

Ďalšia výbava:

- Výbava: - Klimatiácia strešná v obytnej časti - Markíza Thule - Nosič na bicykle - Komplet solárny systém 140W - 3x Prídavné bezpečnostné Thule zámky - Batéria nadstavby 90Ah - ZENEC, Bluetooth, USB, s ovládaním na volante s navigáciou MotorHome 2023 a zadnou parkovacou kamerou - 1x plynová fľaša - Kúrenie Webasto 4kW diesel - TV + DVBT Anténa - Alarm plynu Trigas - Tempomat - Elektrické sťahovanie okien - Elektricky nastaviteľné a vyhrievané spätné zrkadlá - Centrálne diaľkové zamykanie kabíny vodiča - Manuálna klimatizácia v kabíne - Zadné parkovacie senzory - Denné svetlá - Otočné predné sedadlá s 2 podrúčkami a nastavením výšky - Plne polyesterová konštrukcia obytného priestoru technológiou ISB – bez dreva - Steny kompletne zateplené s XPS (steny hr.29mm, strop hr.56mm) - Tepelne izolovaná podlaha (hr.62mm) - Rozložiteľná posteľ v jedálni 90x210cm - Predné široké dvojlôžko v Alkovni š:155cm x d:203cm - Výškovo nastaviteľné 2 zadné priečne postele: Dolná 131/109x203cm, Horná (elektricky nastaviteľná) 74x191cm - Variabilne vysoký úložný priestor v garáži - Vchodové dvere s oknom, s roletkou, s moskytiérou, s odpadkovým košom, - Jedáleň s extra širokým rozkladacím stolom, otočná časť 180° - Všetky okná (bočné, strešné) sú osadené sieťkou proti hmyzu a zatieňovacou roletkou, - Veľkokapacitná automatická chladnička (12V/220V/PB) s AES technológiou-150l, - Chladnička so samostatným šuflíkom pre 9ks 1, 5l fliaš, s mrazničkou - LED osvetlenie interiéru - Nerezový drez v kuchyni a 3 plynové variče s elektrickým zapaľovaním - Digestor s odsávaním von a osvetlením - Okná tónované - Zatieňovacie rolety komplet kabíny vozidla - Plnohodnotné Rezervné Koleso 16“ v obale - Celková dĺžka 6710 mm - Celková šírka 2320 mm - Celková výška 3080 mm - Celková hmotnosť 3500kg ( prevádzková 3006 )

Poznámka

- Cena je uvedená netto, čiže bez DPH, možnosť kúpiť priamo bez DPH na firmu splatným IČ DPH číslom. - Na predaj plne vybavený Benimar so super rozložením - Stav nového karavanu, záruka do 07/2028 - Možnosť okamžitého predaja alebo prevzatie leasingu v Tatra leasing - V garáži je komplet kempingový set ktorý je možné po dohode odkúpiť (vid na foto) - Miest na spanie 5 - Miest na sedenie 5 Nové aj použite karavany za super ceny! Máme najlacnejšie zánovné luxusné karavany na predaj! Možnosť objednať Vami vyskladaný model za lepšie ceny ako v Nemecku. Sledujte našu vždy čerstvú ponuku na Facebook Automoniq alebo našej stránke: www.automoniq.com Príves bude predávaný z našej pobočky členského štátu EU ( CZ - HU ), tým pádom je možnosť zakúpenia priamo v NETTO cena pre platcov DPH! V prípade záujmu Vám po dohode privezieme karavan k Vám domov už s hotovou Kontrolou Originality a taktiež s čistopisom TP - vy si pôjdete už len vyzdvihnúť ŠPZ na Evidenciu vozidiel vo vašom okrese. Pre Českých klientov odovzdávame už na českých evidenčných číslach prihlásené priamo na Vás. Montovanie doplnkov Vám zabezpečíme s garanciou a bez dlhého čakania- všetky doplnky ako markízy, Mover, klimatizácie, solárne panely a mnoho ďalšieho máme skladom! Pri domontovaní doplnkov u nás vám neprepadne garancia na príves! V prípade potreby pomôžeme s vybavením poistenia aj kúpy na splátky! - Chyby v inzercii vyhradené! Prosíme Vás, aby ste si pred kúpou osobne skontrolovali uvedené údaje a vybavenie o vozidle, nakoľko aj pri našej maximálnej opatrnosti sa môže stať, že sa pri zadávaní inzerátu pomýlime.

Automoniq tiež ponúka
Služba: Predaj karavanov
Predaj karavanov
Služba: Náhradné diely
Náhradné diely
Služba: Dovoz vozidiel
Dovoz vozidiel
Služba: Výkup vozidiel
Výkup vozidiel
Služba: Predaj vozidiel
Predaj vozidiel

Automoniq

Registrovaný predajca na Autobazar.EU od
logo predajcu automoniq
Pondelok
Nonstop
Utorok
Nonstop
Streda
Nonstop
Štvrtok
Nonstop
Piatok
Nonstop
Sobota
Nonstop
Nedeľa
Nonstop
Obhliadka možná až po vopred dohodnutom termíne. Ďakujeme

Máme najlacnejšie zánovné luxusné karavany na predaj! Možnosť objednať Vami vyskladaný model za lepšie ceny ako v Nemecku�Na 90% preferujeme značku Hobby�pre klientov z čiech možnosť nákupu v netto cenach kontakt pre CZ 725666222 Nové aj použite karavany za super ceny! Na skoro všetky u nás zakúpené karavany Vám vieme poskytnúť servis,montáž doplnkov a vybavy Karavany si viete pozrieť osobne, nie su stiahnuté z internetu!

Vytlačiť ponukuVytlačiť ponuku

Nesedia vám parametre alebo predajca komunikuje zvláštne?

Nahlásiť inzerát
59 800 €Nitriansky kraj (SK)